آیا امکان پیگیری هست با توجه به اینکه ارز دیجیتال داده شده به کلاهبردار؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۰ #54215489

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز خواستم بدونم اگر شخصی کلاهبرداری پانزی انجام داده باشه از یه افرادی مبالغی سرمایه گرفته به واسطه ارزهای دیجیتال یعنی سرمایه گذار ریال به ارز دیجیتال تبدیل ودر سایت کلاهبرداری این آقا سرمایه گذاری کرده شخص کلاهبردار قرار بوده سرمایه رو بگیره ماهانه سودشو پرداخت کنه یه مدتی پرداخت می کنه بعد دیگه هیچ سودی نمیده و اصل سرمایه رو هم میبره شخص کلاهبردار خارج کشور هست سایت سرمایه گذاری یا بهتر بگم کلاهبرداریش هم مدتیه پرداختی نداره آیا امکان پیگیری هست با توجه به اینکه ارز دیجیتال داده شده به کلاهبردار؟
ضمنا چند نفر از همدستان و آشنایان این آقا رو هم پیدا کردیم آیا امیدی هست چون خود شخص هم خارج کشور هست؟ متشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پیگیری و شکایت وجود دارد

با سلام.
صرف اینکه سرمایه به صورت دیجیتال پرداخت یا تبدیل شده است مانع شکایت کلاهبرداری نمی باشد.
شما می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری در دادسرای جرائم اینترنتی شکایت کنید. اگر شریک و معاونی دارند حتما ایشان را به عنوان متهم مورد شکایت قرار دهید.
امکان صدور رای به نفع شما در صورتی که تمامی ارکان شکایت محقق شده باشد وجود دارد ولی با توجه به اینکه متهم اصلی خارج از کشور می باشد صدور رای زمانی برای شما مفید واقع می گردد که شخص، اموالی در ایران داشته باشد.

سلام مستحضر باشید که تحت عنوان کلاهبرداری قابل پیگیریست

سلام امکان اقامه شکایت و پیگیری امر را از طریق دادسرای جرایم رایانه ای دارا می باشید

با سلام احترام
اولا صرف دیجیتال بودن موضوع کلاهبرداری مانع تحقق جرم نیست، با فرض سایر شرایط وقوع جرم کلاهبرداری قابل تصور است.

ثانیا متواری بودن متهم و حتی خارج از کشور بودن وی مانع رسیدگی کیفری و صدور حکم نمی باشد.

ثالثا در صورت اثبات مجرمیت و همچنین گرفتن حکم دادگاه مبنی بر جبران خسارت، در صورت وجود اموال نامبرده در ایران امکان جبران خسارت وجود دارد.

باسلام از طریق پلیس فتا اقدام کنید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که تحت عنوان کلاهبرداری قابل پیگیریست