مزاحمت در رفت و آمد همسایه، را چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۵۴ #54209347

سلام وقت شما بخیر،
منزل ما در یک کوچه هشت متری واقع شده و همسایه روبرویی ما یک کامیونت ۶ تن دارن و اون رو همیشه جلوی منزل خودشان پارک میکنند چون منزل ما دقیقا روبروی هم واقع شده، اصلا نمیتونم ماشین رو وارد و خارج پارکینگ کنیم فقط زمانی که ایشون اونجا نباشن میتونیم ببریم بیرون تا الان صد بار بهش گفتیم ایشون اصلا توجه نکردن امروز منجر به درگیری شد و با وساطت همسایه تمام شد.
بنظر شما راهی هست که ما از ایشون شکایت کنیم؟
ماده قانونی داریم؟
تشکر از شما

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان مزاحمت می توانید شکایت کنید

بادرود /شما میتوانید شکایت کنید /لطفا اول اظهارنامه برای ایشان بفرستید /درزمانی خودرو بارک هست جهت خروج اقدام کنید وبه بلیس اطلاع وگزارش تهیه کنید وبعد شکایت مزاحمت را به دادگستری بدهید نهایتا استشهادیه تهیه نمایید

سلام علیکم
شما میتوانید مطابق قانون دعوی رفع مزاحمت از حق مطرح کنید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی ب اتهام ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت کنید البته باید ادله و مستنداتی برای ادعای خود ارائه دهید یا شهودی ک نسبت به صحت ادعای شما شهادت دهند

با احترام .شما باید زمانی که پارک نمودن با راهور هماهنگ کنید که جلوی پارکینگ شما خودرو پارک نموده و جهت رفتن به پارکینگ مشکل ایجاد نموده با بررسی و گزارش به دادگاه مراجعه نمایید

شکواییه مزاحمت علیه ایشان تنظیم نمایید .

سلام
به دفترخدمات الکترونیک قضایی مراجعه وشکایت مزاحمت وممانعت ازحق مطرح کنید