آیا بنده میتونم شرط کنم در صورت برگشت همسر اول به زندگیشون و رابطه حق طلاق با بنده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #54208079

بنده قرار هست با اقایی ازدواج کنم که ۳ سال پیش ازدواج کردن و‌ حالا ۲سال و ۶ ماهه که از هم جدا هستن، ایشون با گرفتن حکم ازدواج مجدد و پرداخت مهریه قسطی به اون خانوم قرار گذاشتن که اگر با بنده ازدواج کنن همسر قبلی به مهریه کمتر و‌ البته نقدی راضی به طلاق بشن

ایا بنده میتونم شرط کنم در صورت برگشت همسر اول به زندگیشون و رابطه حق طلاق با بنده است ؟؟ چون میترسم وقتی هنوز طلاق ندادن نتونم شرط کنم ،اگه میشه متنش چطوری باشه که خیالم راحت باشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : شما با علم به وجود داشتن همسر به عقد ایشان در می آیید لذا شرط مذکور شرط باطلی ست. لذا بهترین راهکار شما اخذ تنفیذ وکالت در طلاق با حق تووکیل بغیر است که در دفتر اسناد رسمی از زوج مذکور دریافت نمایید و این مستلزم اینست که هیچگونه شرطی درذ آن ذکر نشو.د اما بصورت شفاعهی و اخلاقا ای تعهد را به زوج بدهید فقط زمانی از آن استفاده خواهید کرد که همسر ایشان به زندگی با ایشان اقدام نماید . در غیر اینصورت هیچ تعهدی قابلیت پذیرش ندارد به دلیلی که خدمت شما عرض کردم