آیا بقیه وراث میتوانند مارا از خانه بیرون کنند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۹ #54199489

سلام و وقت بخیر ، من دادخواست عزل قیم پدرم را دادم و قیم یکی از وراث خانه ای که ما در ان ساکن هستیم هست پدرم هم جزو وراث هست و در این خانه سهم دارد ما نگران هستسم وقتی قیم متوجه دادخواست من بشود مارا از خانه بیرون کند ایا این امکان وجود دارد بقیه وراث بتوانند یکی از وراث که در آن جا سهم دارد از خانه بیرون کنند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مستندومستدل به اینکه شما ازوراث می باشید امکان بیرون نمودن شما نیست.

هر یک از ورثه متوفی در صورتیکه اذن در سکونت نداده باشند می‌توانند خلع ید ملک را از دادگاه بخواهند.

اگر در ملک سهم داشته باشند و رضایت برای تصرف شما نداشته باشند بله میتوانند تقاضای خلع ید کنند.

باسلام
هریک‌از وراث می توانند دادخواست خلع ید مشاعی بدهندمگر اینکه اذن درسکونت داده باشند یا موقتی باشد ومدت تمام شده باشد

با درود بیکران درصورتی که با اذن دیگر وراث باشد خلع ید صورت نمیگیرد مگر زمان موقتی توافق کرده باشید

درود
اگر اذنی برای سکونت نداشتید میتوانند بابت خلع د مشاعی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف طرح دعوی نمایند .

در صورتی که تصرف وسکونت شما در آنجا با اذن واجازه آنها بوده باشد امکان طرح دادخواست خلع ید از جانب آنه امکان پذیر نیست مگر اینکه اذن داده شده موقت بوده باشد و زمان آن به اتمام رسیده باشد.