بدلیل اینکه نسبت به یک ورثه تعهد داده ام به مشکل میخورم؛ امکان فسخ تعهد است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۱ #54183611

بنده ملکی از ورثه خریدم و فقط قولنامه دارم.رسید پرداخت وجه ندارم.از من شکایت تصرف عدوانی شد در شورای حل اختلاف.بنده در جلسه حضور پیدا کردم و شاکی بود. به من گفتن زندان میروی و من ترسیدم.مصالحه کردم از من تعهد گرفتن که ملک را رفع تصرف و سهم ارث بر اساس روز بدهم. الانه درخواست تقسیم ملک کردن و من اثبات عقد بیع کردم.اما چونکه نسبت به یک ورثه تعد داده ام به مشکل میخورم.ایا امکان فسخ تعهد یا اصلاح است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، قرارداد منعقد شده نسبت به وراثی که سهمشان را به شما فروخته اند صحیح بوده ، و می توانید پس از تعیین تکلیف ارثیه اقدام لازم را انجام دهید؛ موفق باشید.

سوالتان دارای ابهام است لطفا سوال خود را واضح تر بیان فرمایید

خیر تعهدات بین طرفین را قانونگذار معتبر شناخته است.

باید متن تعهدنامه را دقیق ذکر کنید تا بتوان اظهارنظر نمود . اگر شما سهم سایر وراث را خریداری کرده اید و فقط سهم یکی از ورثه را نخریده اید بیع واقع با سایر وراث صحیح بوده و تنها سهمی که ابتیاع نشده در مالکیت وارث مورد نظر باقی است .

ظاهرا خودت هم از وراث هستی در هرحال بااینکه موضوع تعهد را ننوشتی لذا امکان پاسخ دقیق وجود نداره

سلام دوست عزیز رفع تصرف زمانی است که حکم رفع تصرف شما صادر شود و اینکه قولنامه دارید کار را راحت تر کرده در مرحله اجرا میتوان جلوی این کار را گرفت