آیا میشه با این قولنامه ثابت کرد که فروخته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۲ #54120489

باسلام
پدر بنده ۳۰ سال پیش زمین کشاورزی رو بصورت قولنامه ای از یک نفر خریده و حالا فروشنده ادعا میکنه که زمین رو نفروخته و درخواست اجرت المثل و رفع تصرف کرده پدر بنده و همه ی شاهدین که پای قولنامه رو امضا کرده اند فوت شدند.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. پیشنهاد می‌شود دادخواست اثبات مالکیت و تنفیذ قولنامه را در قالب دعوای متقابل مطرح کنید.

سلام. وظیفه شما نیست که اثبات کنید فروخته. وظیفه فروشنده هست که اثبات کنه نفروخته. البینه علی المدعی. پس شما ادعای او را منکر شوید.