اگر در قولنامه ذکر شده باشد دارای پارکینگ اشتراکی هستید دیگر حق داشتن پارکینگ اختصاصی نداریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۸۷۹ #54078328

با سلام ما ساکن یک ساختمان ۵ طبقه هستیم که مالک تمام طبقات را به صورت قولنامه ای فروخته. ما در طبقه همکف ساکن هستیم. در قولنامه ما تیک پارکینگ اختصاصی زده شده و کنار آن نوشته پارکینگ اشتراکی به اندازه یک ماشین. همسایه ها میگویند در قولنامه آنها امده پارکینگ اختصاصی دارند. از انجا که کل ساختمان نمیتوانند ماشین خود را داخل حیاط بگزارند به ما میگویند چون قید شده در قولنامه ما اشتراکی ما اجازه پارک نداریم. ایا ما حق پارکینگ نداریم؟ خونه قولنامه ای فروخته شده است.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به هر حال فروشنده متعهد به تحویل پارکینک اشتراکی شده در صورتیکه مورد ایراد قرار میگیرد الزام فروشنده را به تحویل پارکینک اشتراکی را طی تقدیم دادخواست الزام به تحویل پارکینک اشتراکی صورت دهید در صورتیکه الزام ممکن نباشد میتوانید خسارات ناشی از عدم تحویل پارکینک را با نظر کارشناس رسمی مطالبه نمایید

با درود فراوان
در قسمت مشاعات همه پارکینگ ها اشتراکی است و شما هم حق استفاده دارید .

سلام در قسمت مشاعات کسی حق استفاده اختصاصی ندارد .

با سلام ووقت بخیر
قولنامه مجوز قانونی ندارد یعنی باید این موارددرسند ذکر شود و کسی که قولنامه کرده است نمیتواند قسمت مشاعات را دراختیار دیگران قرار دهد شاید این بحث پارکینگ اختصاصی و درکنارش اشتراکی توافق بین خریدار و فروشنده باشد ولی دربین بقیه افراد ساختمان چون درقسمت مشاعات می باشد باید اجازه بقیه ساکنین باشد مگر اینکه شهرداری این مجوز رو به این ملک داده باشه که درکنارپارکینگ اختصاصی پارکینگ اشتراکی هم داشته باشد .