تعلیق رای صدور چک بلامحل، از حساب مسدود قانونی است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳,۰۶۵ #54070405

با سلام
در پرونده اینجانب راجع به ۱۹۰ میلیون تومان صدور چک بلامحل از حساب مسدود با علم به مسدود بودن حساب قاضی ۲ سال زندان تعلیقی و ۲ سال محرومیت از دسته چک به طرف داده ولی در پایان به دلیل اینکه طرف فاقد سابقه کیفری میباشد و در سنین جوانی به سر میبرد و از حسن شهرت برخوردار است و با در نظر گرفتن اصلاح طرف و با اشاره به پذیرش تعلیق طبق عمومات قانون موخر التصویب مجازات اسلامی سال ۹۲ اجرای مجازات حبس را به مدت یکسال تعلیق کرده و اشاره کرده طبق مواد ۳۸_۴۰_۴۶_۴۹_۵۰_۵۲ به نظر شما آیا این حکم اشکال ندارد چون ماده ۱۰ قانون صدور چک رو چطور میشه تفصیر کرد

خواهشا هر کدام از دوستان میتونن راهنمایی کنن

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سوال شما در زمان مقرر اعتراض نمایید موفق باشید

باسلام
در مهلت مقرر نسبت به رای صادره اعتراض نمایید

با سلام در صورت نداشتن سو سابقه قاضی چنین اختیاری دارد ولیکن شما در موعد مقرر چنانچه رای قطعیت نیافته مستند به رای اعتراض کنید

در صورت عدم قطعیت رای میتوانید اعتراض نمایید.

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

با سلام
مطابق ماده ۱۰ ق صدور چک مجازات چک بلامحل از حساب مسدود حداکثر مجازات(۲سال)و قابل تعلیق نمیباشد

با سلام
مطابق ماده ۱۰ ق صدور چک مجازات چک بلامحل از حساب مسدود حداکثر مجازات(۲سال)و قابل تعلیق نمیباشد