کلاهبرداری اینترنتی رو چطور به نتیجه برسونم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۰ #54067726

باسلام خدمت شما. در خرداد ماه ۱۴۰۱ من با یک سایت خرید و فروش چرخ خیاطی توی اینستا اشنا شدم و ازونجایی که با توجه به خریدهایی که ازین سایت شده بود در دایرکت پیام دادم و قیمت یک چرخ رو سوال کردم بعد از چند دقیقه اون اقا یک شماره تلفن به من دادن و گفتند اگر تصمیمتون قطعی هست فردا صبح تماس بگیرید و مسخصاتتون رو کامل با کدپستی و شماره تلفن برام بفرستین من شماره کارت میدم و پولو واریز کنید من عکس فیش ارسالی توسط تیپاکس رو براتون میفرستم . بعد از تماس روز بعد من و دادن شماره کارت توسط اون اقا من پول رو واریز کردم ولی طی یک هفته هرچی منتظر موندم چرخی نیومد . بالاخره با پیگیری شماره کارت اون اقا میگفت من مولایل فروشی دارم و یک اقایی توی همون تاریخ اومده از من موبایل خرید کرده. گفتم مشخصاتسو به من بگین میگه من برای اینکه مالیات برام نیاد فاکتور نمیدم . خلاصه از طریق پلیس فتا اقدام کروم پرونده من رفته بود دادسرا در نهایت بدون نتیجه پروندم بسته شده . خیلی پیگیری کردم . میگن از طریق مشاور حقوقی باید اقدام کنید . ممنون میشم راهنمایبم کنید . 🙏🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام
مستند به فیش واریزی امکان طرح دادخواست حقوقی به طرفیت صاحب حساب دارید

باسلام
مستند به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید

اگر از طریق کیفری به نتیجه نرسیدید باید از طریق حقوقی مطالبه وجه نمایید.

باسلام
از طریق پلیس فتا پیج قابل بررسی ۶ست درنهایت از طریق حقوقی مطالبه وجه کنید

وقت بخیر
از لحاظ حقوقی اقدام نمایید .

درود بر شما
اگر از طریق شکایت کیفری به نتیجه نرسیدید باید از طریق دادخواست حقوقی مطالبه وجه اقدام نمایید