آیا با این توضیحات من باید گذشت کنم با این همه آسیبی که به من وارد شده؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۴۲ #54042021

اینجانب در محل کسب خودم مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفتم. بینیم شکسته و گردن و صورتم زخمی. در دادگاه متهم به زندان و پرداخت دیه محکوم شده. حکم قطعی ولازم الاجرا شده. حالا بعد از گذشت ۷ ماه متهم شکایت کرده که بینیش شکسته.‌نامه پزشکی قانونی دارد.‌و شاهد هم یک نفر از اعضای خانواده خودش آورده. من رو بعنوان مطلع احضار کردن. دادیار پرونده گفت قبول داری زدی شکستی بینی اون رو. گفتم قبول ندارم. و متهم پرونده من یکماه بعد از درگیری نامه پزشکی قانونی گرفته. اما دادیار میگفت. زدی و سند علیه تو هست. ممکنه محکوم بشی.‌گذشت کن پرونده خودت رو تا این آقا هم گذشت کنه.‌گفتم من به قانون مراجعه کردم برای گرفتن حقم. اگر قانون من رو مجرم میدونه قبول دارم. سوال من اینه.‌این چگونه است. آیا با این توضیحات من باید گذشت کنم با این همه آسیبی که به من وارد شده. و اینکه چرا در یک دادگاه حاکم میشوی.‌و در دادگاه دیگری محکوم.‌من باید چکار کنم.‌لطفا وکلای عزیز راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
لزومی ندارد که شما رضایت بدید در نهایت اگر محکوم شدید می توانید با هم توافق کنید

بادرودوسلام برای اظهارنظردقیق به بررسی اسنادومدارک نیازمی باشد.

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است. اما درنظر داشته باشید که وقتی شما علیه شخصی شکایت کرده و او را محکوم می کنید او نیز می تواند علی ع شما طرح دعوی نماید و شما را محکوم نماید.

رضایت اجباری نیست، همچنین شما در پرونده ای ممکنه شاکی باشید و در پرونده ی دیگر متهم

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

سلام...اعلام گذشت جز اختیارات نه وظیفه وتکلیف لذا بایدی وجود نداره!

می توانید گذشت نکنید و در پرونده دیگری که علیه شما مطرح شده اگر اتهام را قبول ندارید از خودتون دفاع کنید