شکایت یک نوجوان از یک فرد امکانش هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۹ #54029393

با سلام
آیا یک فرد ۱۷ ساله میتواند از فردی شکایت کند؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله میتواند شکایت کند در قسمت خواهان کنار اسم خود ،اسم ولی یا قیم را درج هم باید درج کنید

با سلام
بعنوان اعلام کننده جرم میتواند شکایت نماید لیکن تعقیب امر کیفری با ولی یا دادستان خواهد بود

با سلام و احترام
دختران میتوانند اقدام کنند
ولی پسران خیر

با سلام و احترام
اگر دختر بوده بله می‌تواند مستقلا شکایت کند
ولی اگر پسر باشد تا قبل از سن ۱۸ سالگی اقامه ی دعوا توسط ولی یا قیم او صورت می‌گیرد. اگر جرم توسط ولی یا قیم علیه او انجام شده یا ولی و قیم در صورت مصلحت طفل از اقامه ی دعوا خودداری کنند دادستان قیم موقت تعیین کند یا خود راسا دعوا را اقامه کند