مطالبه وجه بدون مدرک چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۱ #54029240

۲ یا ۳ ماه پیش در املاک که شخص یه دوس معرفی کرده بود اقدام با فروش ملکی کردم و خریدار به دلیل نداشتن پول نقد ۱۰ میلیونو به کارت خوان آنجا کشید . و من به ولیل اعتماد قبول کردم از همان موقع تا الان با بهانه های مختلف پولو نمیدن هرروزم مراجه کردم میگفت تا شب میزنم ولی تا الان نزده چه کاری میتونم انجام بدم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از طریق اتحادیه صنف مشاورین املاک موضوع را پیگیری نمایید.

با سلام
بهترین و سریع ترین راه ممکن اقدام از طریق اتحادیه مشاورین املاک میباشد اگر نتیجه ای نگرفتید از طریق دادگاه اقدام نمایید

با سلام

اول میتونید با اظهارنامه یا طرح دادخواست از خریدار تقاضای وجه بکنید
دوم میتونید دادخواست مطالبه وجه با پرینت دستگاه پوز و پرینت حساب بانکی خریدار بطرفیت صاحب حساب دستگاه پوز بدید میتونید خریدار رو هم بعنوان شاهد و صاحب حساب و مطلع یا بعنوان خواهان معرفی کنید البته راه دوم و طرح دادخواست توسط شما و خریدار درست و عین واقعیه چون در هر حال خریدار با موافقت شما کارت کشیده و طرح دعوی بطرفیت خریدار از عدالت دوره. البته در حالت اول هم خریدار میتونه بطرفیت صاحب بنگاه طرح دعوی بکنه. من راه حل دوم و پیشنهاد میدم. و قبل از هر اقدام اظهارنامه از طریق دفاتر الکترونیکی برای مالک دستگاه پوز و صاحب بنگاه بفرستید با درج توضیحات کامل و یک مهلت ۳ روزه بهش بدید اگر نداد طرح دادخواست نمایید.که در شورای حل اختلاف رسیدگی خواهد شد.

با سلام
نسبت به مشاوره املاک به اتحادیه مشاورین املاک شکایت کنید و در خصوص وجه با معرفی شاهد دادخواست مطالبه وجه با معرفی شهود به دادگاه تقدیم کنید و میتوانید در دعوا خریدار را نیز طرف دعوی قرار دهید
پیشنهاد میکنم جهت تنظیم دادخواست حتما از وکلای بنیاد راهنمایی بگیرید و تنظیم دادخواست را از وکلای بنیاد درخواست نمایید

سلام.میتوانید علیه بنگاه شکایت کنید و راجع خریدار نیز طبق مفاد قرارداد اقدام کنید و در صورت امکان قرارداد را فسخ کنید.