چقدر امکان گرفتن حکم تخلیه دارن و برای اثبات این ادعاشون چه دلایلی باید بیارن؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۲ #54008626

با سلام
علیرغم اینکه ستاد ملی کرونا اعلام کرده قراردادهای اجاره ای با افزایش ۲۵ درصدی در تهران باید تمدید شوند. مالک بنده تا روز بعد از تخلیه واحد خبری ازشون نبود و روز اول بعد از اتمام قرارداد پیغام دادن و ادعای دریافت خسارت و ضرر و زیان کردن و سپس در ابتدا تقاضای افزایش حدود ۷۵ درصدی داشتن که اجاره از ۳ میلیون به ۵ میلیون افزایش پیدا کند. اما وقتی با مخالفت بنده مواجه شدن ادعا کردن که تخلیه کنید و خود بنده نیاز دارم.
حالا هم به شورای حل اختلاف شکایت کردن و گفتن خودم نیاز دارم و در تاریخ ۲۳ تیرماه جلسه شورا هست. در واقع این روشی هست که یکی از دلالان شریف املاک جلوی پاشون گذاشتن.

سوال و درخواست بنده این هست که چقدر امکان گرفتن حکم تخلیه دارن و برای اثبات این ادعاشون چه دلایلی باید بیارن که ثابث کنند خودشون نیاز دارن.

دوم اینکه بنده چه اقدامی باید انجام بدم؟ چه مستنداتی به من کمک میکنه که بتونم از حقم دفاع کنم و واقعا با توجه به این شرایط کردنا و کار شخصی و شغل آزادم, امکان جابجایی و پرداخت اجاره بیشتر واسم مقدور نیست.

ممنون میشم دوستان بزرگوار وکیل اگر راهکاری هست راهنمایی کنند.

با تشکر

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز شخصی مالک باید ثابت شود و صرف ادعا از کسی پذیرفته نخواهد شد.

ادعای نیاز شخصی باید با دلیل همراه باشد.

بادرودوسلام مالک بایستی نیازشخصی خودرا احرازنماید.

باسلام
مالک باید نیاز شخصی خود را ثابت نمایید

با احترام مالک باید نیاز شخصی خود را ثابت نمایید

باسلام
ایشان تقاای صدوردستور تخلیه دادند وجلسه رسیدگی برگزار نمیشود شما میتوانید با واریز ۲۵% تمدید نمایید

شما با پرداخت مبلغ مازاد ۲۵% از زمان اتمام قرارداد میتوانید از مصوبه ستاد کرونا استفاده کنید . نیاز شخصی مالک مستلزم ارائه مدارک مثبته بوده و صرف ادعا نمیتواند موجب صدور دستور تخلیه شود .