ایا پدره من میتونه به دلیل پرداخت نکردن هزینه ملک از تحویل ملک جلوگیری بکنه یا نه؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۵۵ #54004316

سلام خسته نباشید پدره من بدونه گرفتن مبلغ معامله وکالت بلاعزل ۵۰۰ متر زمین بنام برادرش کرده بعد از یازده سال برادرش رفته با وکالت قولنامه به تاریخ زمان وکالتنامه نوشته برا خودش الانم دادخواست تحویل ملک داده

مشاوره حقوقی ملکی
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه ثمن معامله را تقدیم و تنظیم نمایید.

درود بر شما . میتونید دادخواست مطالبه ثمن معامله را مطرح کنید

بله ، ثمن باید پرداخت شود و حق حبس محفوظ می باشد.

سلام، اگر طبق مفاد وکالتنامه، اختیار چنین کاری رو نداشته و یا اینکه علاوه بر اختیار در انجام معامله اختیار اخذ ثمن‌ نداشته و یا علاوه بر اینها، ثمن‌ مسترد نکرده معامله جاری نگردیده

درصورت پرداخت ثمن معامله میتواند ملک را تحویل بگیرد .

باسلام
باید ثمن معامله را پرداخت نمایند

با سلام.
بهتر است وکالت نامه به صورت دقیق بررسی شود ولی حتی در صورتی که وکالت هم داشته باشند می بایست حساب وکالت ارائه گردد و ثمن‌ معامله به پدر شما پرداخت شود.