میخواستم بدونم من چگونه باید از صاحب خانه پول پیش خودم را بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۷۷ #54003721

سلام وقت بخیر جناب. من ۵۰میلیون داده بودم ۴۲ میلیون تومان داده بقیه اش را نمیده چون که ما اجازه نامه بنگاه نداریم یک کاغذ دستی نوشته بودیم که چند وقت پیش به بهانه کپی گرفتن ازما گرفته ودیگه پس نداد.. الان خانه را تخلیه کردیم ۸میلیون ازپولمان مانده پیش صاحب خانه چند روز. اول امروز فرداکرد. الان میگه ازمن طلب نداری اگه مدرک داری بیا پول بگیر. من الان بدون مدرک میتونم از طریق دادگستری پیگیری کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید .

ب استناد فیش های واریزی یا شهادت شهود بهرحال میبایست بطریقی بتوانید ادعای خود را ثابت کنید در اینصورت وجوه واریزی قابل مطالبه هست و طرح دعوا میسر میباشد

سلام
ابتدا اظهارنامه و در صورت عدم حضور به نتیجه به استناد مدارک دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید .

با سلام،به استناد مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید.

سلام باتوجه به رسیدهای پرداختی وشهادت شهود دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با استناد به سند های واریز و شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه دهید

سلام.ابتدا اظهارنامه ارسال ودر صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید....