آیا در دادخواست اعسار بنده مشکلی ایجاد میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۶ #53999858

سلام
محکوم به پرداخت مهریه شدم، دارایی و توان پرداخت رو ندارم و میخام اعسار بزنم، با توجه به اینکه خواهان اعسار باید لیست معاملات یک سال گذشته خود را به دادگاه ارائه بدهد.
پارسال یک خودرو دنا برای پدرم ولی بنام خودم از ایران‌خودرو ثبت نام کردم. دو ماه قبل خودرو را با پول پدرم تکمیل وجه کردم و تحویل گرفتم (خودرو به نام من سند خورد، چون فقط به نام خود شخص ثبت نام کننده سند میزنن) و همون موقع که سندش اومد زدم به نام پدرم. با توجه به اینکه پول ثبت نام خودرو را پدرم پرداخت کرده (پول تکمیل وجه خودرو از حساب ایشان بوده) و من فقط خودرو رو به اسم خودم ثبت نام کردم (بخاطر محدودیت کد ملی نمی شد بنام پدرم ثبت نام کنم)
با این توضیحات آیا من فرار از دین انجام دادم (چون دو ماه قبل، این خودروی ۳۰۰ ملیونی را معامله کردم)
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر معامله بعد از صدور حکم قطعی به پرداخت مهریه بوده میتواند مصداق فرار از دین باشد.

سلام
اگر انتقال خودرو قبل از صدور حکم قطعی مهریه بوده مشکلی در اعسار نخواهید داشت.

چنانچه پس از صدور رای قطعی اقدام به انتقال خودرو کرده باشید معامله به قصد فرار از دین تلقی می شود

بادرودوسلام انتقال بعدازصدور حکم قطعی مشمول فرارازدین می گردد.

سلام اگر قبل از صدور حکم قطعی مهریه منتقل شده معامله به قصد فرار از دین نمی باشد.

سلام شامل فرار از دین نخواهد بود

نقل و انتقال اموال قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی شود