ایجاد پارکینگ مسقف در فضای مشاع ساختمان، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۷ #53969565

با سلام
در یک مجتمع ۲۸ واحدی زندگی می کنم که ۱۴ واحد دارای پارکینگ اختصاصی هستند و ۱۴ واحد از حیاط مجتمع برای پارک خودرو استفاده می کنند، تعدادی از واحد ها اقدام به مسقف کردن پارکینگ خود نموده اند و مابقی هم به دنبال جمع آوری پول برای این کار هستند.
سوال اینکه آیا اجازه این کار برای ایشان وجود دارد؟
و آیا برای تخریب پارکینگ‌هایی که در حال حاضر مسقف شده می توان اقدام کرد؟
ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرف درمشاعات منوط به اجازه تمام مالکان است

آیا اجازه این کار برای ایشان وجود دارد؟ خیر
و آیا برای تخریب پارکینگ‌هایی که در حال حاضر مسقف شده می توان اقدام کرد؟ بله

هرگونه تصرف در قسمت های مشاعی ساختمان باید با رضایت تمامی مالکین باشد اگر شما راضی نیستید می توانید دادخواست قلع و قمع بنا و سقف ها را بدهید تا برداشته شوند

سلام ووقت بخیر
مسقف نمودن حیاط که جز مشاعات ساختمان می باشد خلاف قانون است لذا هر یک از ساکنین که مخالف باشن می توانند مورد را به شهرداری گزارش نمایند.