آیا با این وجود بنده ملزم به پرداخت ضرر و زیان میباشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۶ #53953246

بنده به عنوان خریدار یک باب رستوران سنتی به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان را معامله کرده ام. زمان تحویل رستوران ۲ روز بعد از انجام معامله در قولنامه ذکر و توافق شده. بعد از گذشت ۱ روز و قبل از تحویل در موعد مقرر الان درخواست فسخ کرده ام. ضرر و زیانی که نوشته شده ۷ میلیون تومان میباشد.
آیا با این وجود بنده ملزم به پرداخت ضرر و زیان میباشم یا خیر؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مفاد مبایعنامه لازم الرعایه می باشد و لذا باید توجه به خسارت مندرج در قرارداد ملزم به پرداخت ان هستید

سلام
باید به متن قراداد مراجعه شود اما در خصوصی که حق فسخ بصورت مطلق و بدون ذکر هیچ قیدی مطرح شود،پرداخت خسارت باید صورت گیرد.

با سلام
چنانچه در قرارداد برای شما به صورت یکطرفه حق فسخ باشد می توانید قرارداد را فسخ کرده و ضرر و زیان را نیز باید پرداخت شود اما چنانچه فسخ نیاز به رضایت طرف مقابل داشته باشد امکان فسخ نداشته و مبایعه نامه اعتبار دارد.

معامله به ایجاب و قبول صورت می گیرد بعنی زمانی که شخصی پیشنهاد یک معامله را میدهد و طرف دیگر پیشنهاد را می پذیرد معامله صحیح می باشد و رد و بدل شدن پول در آن لحظه و یا تحویل جنس در آن لحظه شرط صحت معامله نمی باشد. معامله صورت گرفته از طرف شما صحیح می باشد حتی با وجود اینکه ملک به تصرف شما در حال حاضر در نیامده است و حال که درخواست فسخ معامله را دارید باید پول را پرداخت نمایید ولیکن در صورتی که یک شرط را در معامله رعایت نکرده باشید می توان درخواست ابطال معامله را کنید در این صورت ملک به مالک و پول به خریدار عودت داده می شود. درصورت نیاز تماس بگیرید

با سلام وقت بخیر
اگرهمچین موردی بابت خسارت و فسخ ازجانب هریک از طرفین درمبایعنامه ذکرشده است باید طبق مبایعنامه عمل شود.