تهدید و توهین شامل کدام ماده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #53949870

با سلام
دو نفر با بنده مشکل دارن اومدن درب منزل با چاقو و میله فلزی میخواستن وارد منزل بشن و با دخالت همسایه ها کمی فاصله گرفتن و اقدام به توهین و تهدید به قتل بنده و تخریب خودرویم کردند
در صورت شکایت چه مدارکی باید ارائه بدهم؟ شهادت شهود و گزارش پلیس ۱۱۰ کافی است؟ یا تحقیقات کلانتری را نیز اضافه کنم؟
ضمنا در صورت اثبات اتهامات حکم صادره طبق ماده ۶۹۹ مجازات اسلامی خواهد بود یا ماده ۶۱۷ ؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مطابق توضیحات ارایه شده موضوع مصداق جرایم توهین،ورود به عنف و تخریب می باشد و از موارد تعدد جرم می باشد که سببتشدید مجازات می گردد و مطابق مواد ۶۶۹-۶۷۷-و ۶۹۴ قانون تعزیرات عمل وی قابل مجازات می باشد

با سلام
در صورت وجود گزارش ۱۱۰،از کلانتری درخواست تحقیق محلی نموده و در شکواییه خود ایجاد ضرب و جرح-تهدید به مرگ-ورود به عنف-تخریب اموال خصوصی-توهین و فحاشی و حد قذف در صورت ناموسی بودن.
حکم با قاضی میباشد ولی ۳ الی ۵ سال به نسبت اثبات اتهامات حبس تعزیری،شلاق،جریمه، قانونگذار وضع نموده است.

سلام
موارد اتهامی فوق میتواند مصداق تهدید، ورود به عنف و تخریب باشد. مواد مربطه به شرح ذیل است:
ماده ۶۷۷ - هرکس عمدا اشیاء منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلا یا بعضا تلف نماید و یا از کاراندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
ماده ۶۶۹ - هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدیدبه قتل یاضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خودیا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان ازدوماه تا دو سال محکوم خواهدشد.
ماده ۶۹۴ - هرکس در منزل یا مسکن دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به مجازات از شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکبین دو نفر یا بیشتر بوده ولااقل یکی از آنهاحامل سلاح باشد به حبس از یک تا شش سال محکوم می شوند.