همسرم تقاضای طلاق داده به دلیل پرونده هایی که شکایت کرده ام از ایشان فعلا می توانم درخواست توقف طلاق از دادگاه بخواهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۲ #53943242

باسلام و احترام
همسرم از زمان ۸ماه بارداری بنده،مرا درشهر غریب بدون نفقه و‌..ترک و بعد از اینکه دخترمان ۹ماهه شده بود به زندگی برگشت.
بعد از ۲ماه زندگی،مجددا بر سر موضوع خانواده اش به مشکل برخوردیم.ایشان منزل را ترک نمود و باز هم بدون نفقه!
پرونده کیفری( با عنوان:ترک انفاق گذشته و حال،ضرب و شتم،فحاشی،تهدیدبه قتل)مفتوح است و نسبت به ایشان قرار وثیقه صادر شده.
همسرم تقاضای طلاق کردن و ۲۳اردیهشت جلسه دادگاهمونه و به دروغ ادعا کردن که نفقه پرداخت میکردن

حال
سوال من:
نظربه پرونده موجود در دادسرا با عنوان مذکور
رسیدگی به پرونده طلاق
منوط به رسیدگی به پرونده دادسراست؟
یعنی طبق ماده۱۹ آیین دادرسی مدنی ، قادرم تقاضای توقف پرونده طلاق را داشته باشم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
.رسیدگی به دعوای طلاق منوط به رسیدگی در دادسرا نیست چون در بحث طلاق مانعی وجود ندارد تا متوقف بر رسیدگی امر کیفری باشد.

درود.رسیدگی به دعوای طلاق منوط به رسیدگی در دادسرا نیست چون در زمینه امر طلاق مانعی وجود ندارد تا متوقف بر رسیدگی امر کیفری باشد.