روشی هست که ما بجای ایشان در دادگاه حاضر باشیم چون ابلاغیه برای ایشان صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۷۰ #53929212

سلام خدمت وکلا محترم من یه مشکل برام پیش امد پدر بزرگ مرحوم اینجانب ۳ اصله درخت گردو توت داشته بالغ بر ۱۵۰سال بالا و ایشان سال ۵۰ براش سند اصلاحات ارضی صادر کردن برابر ۲۶ من ابی الان پدرم و دوتا عموم فوت شد و دوتا عمو دیگم در قیدحیات هستند ولی سنشون بالاس و در بستر بیماری هستن ... پارسال اوایل شروع بیماری کرونا افرادی زمین تصرف و اقدام به درخت کردن بعد امسال تابستان قصد بریدن توت و گردو داشتن که هنگام قطع توت با اره موتوری با هشون درگیر شدیدم و ازشون شکایت کردیم با نظر کارشناسی منتخب دادگستری ۳۷ میلیون به ازای گردو که شاخه با طناب قطع کرده و باچوپ کتک زدن تن گردو بعد ۱میلیون ۵۰۰ هزارتومان به ازای توت بعد اونا اعتراض زدن ولی دسمتزد کارشناس پرداخت نکردن الان برای اون دو نفر که وصیقه گذاشتن به ارزش ۷۰ میلیون ولی دادیاری رای اعلام نکرد ((( متاسفانه اوایل پرونده برادر کوچکم همراه پسر عموهام رفتن شکایت کردن الان برادرم بخاطر تهدید طرف های مقابل از حضور به دادگاه امنتاع میکند چند باری برادرزاده بهش گفته که عمو مجید وکالت بده اما ایشان امتناع میکنه ایا روش هست که ما بجای ایشان در دادگاه حاضر باشیم چون ابلاغیه برای ایشان صادر میشه ۲ ** اینکه همین زمین درخت ارث مرحوم پدربزرگ و پدرم رسیدع و الان پدرم ۱۲ سال فوت نموده و ما ۴ برادر و ۲خواهر هستیم )))) خواهشا راهنمای فرمایید با کمال تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر خیر بهترین راه سپردن پرونده به وکیل دادگستری است.

با سلام
میتوانید وکیل بگیرید

با سلام خیر شما نمی توانید به جای ایشان در دادگاه حاضر شوید می توانید برای وی وکیل بگیرید

سلام.خیر به هیچ وجه امکان ندارد شما به جای ایشان حاضر شوید .. تنها راه ایشان سپردن پرونده به وکیل دادگستری است.

با سلام به عنوان اصیل یا وکیل و یا به قائم‌مقامی شخص اصیل می‌تونید در دعوا حضور پیدا کنید در موضوع مطروحه شما به قائم مقامی مورث خود مرحوم پدرتون میتونید در جلسه دادگاه حضور پیدا بکنید.

سلام
فقط اصیل یا وکیل "دادگستری"

با سلام خیر شما نمی توانید....