نظر قاضی صحیح است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۵۹ #53908135

سلام.زوج بابت جهیزیه در زندان است و خانم درخواست تهیه منزل و اثاث کرد و آقا تهیه نکرد و زوجه دادخواست طلاق به استناد عدم تهیه منزل و اثاث داد که در جلسه دادگاه طلاق قاضی میگوید شما بروید شکایت نفقه جاریه مطرح کنید اگر زوج پرداخت نکرد برای شما حق طلاق ایجاد میشود چون منزل هم جزیی است نفقه است و از طرفی هم گفت تهیه نکردن منزل و اثاث توسط زوج باعث عسر و حرج زوجه هست اما متاسفانه موجب این عسرو حرج خود شما هستید حال سوالم اینه آیا قاضی درست گفته؟ خواهش اگر ممکن است با دلیل پاسخ دهید یعنی چون خانم شوهرش را به زندان انداخته و از طرفی منزل و اثاث میخواهد زوجه تنها کاری که میتواند کند دادخواست نفقه جاریه است و نمیتواند دادخواست طلاق کند و موفق شود؟با تشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نظر قاضی درست است.

بادرودوسلام رای معتبر صادرشده.

درود بر شما
بله کاملا درست است

رای درسته چون خود شما زوج را به زندان انداخته اید

سلام
رای صحیح صادر گردیده است

با سلام. نظر قاضی صحیح میباشد

بله، چه کسی میتواند از داخل زندان خانه و لوازم آن را تهیه کند که شوهر شما بتواند