ایا امکان اثبات ازاله بکارت بعد از ۶ ماه وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۳۲ #53905807

با سلام. من حدود ۶ ماه پیش با دوست پسرم رابطه داشتم و طی اون رابطه ناخواسته بکارت من از بین رفت اما متاسفانه الان من فهمیدم که چه اتفاقی افتاده اون زمان. اگر الان شکایت کنم میشه از راه پزشکی قانونی یا راه دیگه‌ای اثبات بشه این موضوع؟ لطفا راهنماییم کنین ممنون.
و اینکه در صورت اثبات یا عدم اثبات چه مجازات هایی برای طرفین خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر دو نفر مرتکب جرم ارتباط نامشروع شدند در صورت اثبات اراله بکارت دیه به خانم تعلق خواهد گرفت

سلام هردو مرتکب ارتباط نامشروع شدید لذا در مراجع بعد از گذشت ۶ ما ه اثبات این موضوع بعید به نظر میرسد و چنانچه اثبات بتوانید که با زور اکراه بوده بس جای امید میباشد موفق باشید

باسلام
شما مرتکب رابطه نامشروع شدین اگربه زورباشدمیتوانیدشکایت کنید ازاله بکارت قابل تشخیص توسط پزشکی قانونی است.
متاسفانه با گذشت زمان و به مدت ۶ ماه اینکه فرد مورد نظرتان انجام داده ، تنها یک ادعا است که فقط با اقرار او نزد قاضی بر عهده او خواهد بود. بار اثبات ادعا با شماست مگر فرد خودش اقرار نماید.
موفق و پیروز باشید .

بادرود برای اثبات این موضوع باید شخص مقابل شما اقرار کند و اگر اقرار نکند به هیچ وجهی شما نمی توانید آنرا اثبات کنید

بادرود/ اولا اینکه رابطه شما منسوب به ایشون بشود امکانش نیست تشخیص نهایتا چند روز ۲- به فرض محال تشخیص داده شود شما با رضایت رابطه داشتید وخودتونم نیز به رابطه نامشروع محکوم میشوید که تا ۹۹ ضربه شلاق

مورد شما در حال حاضر پس از گذشت زمان از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات نیست
و تنها راهش اقرار طرفین به رابطه نامشروع است و لا غیر ماده ۶۵۸ قانون مجازات اسلامی مقرر میدارد:

“هرگاه ازاله بکارت غیر همسر با مقاربت یا به هر وسیله دیگری و بدون رضایت صورت گرفته باشد موجب ضمان مهرالمثل است.

تبصره ۱- هرگاه ازاله بکارت با مقاربت و با رضایت انجام گرفته باشد چیزی ثابت نیست.

سلام.رابطه دوستی شما نشان از رضایت شما می‌باشد و خود شما باید احتیاط می‌کردید .و بعد از شش ماه فاعل توسط پزشکی قانونی مشخص بشود امکان ندارد مگر طرف مقابل اقرار به عمل انجام شده کند و در صورت اقرار جرم رابطه ما مشروع محرز و موجب تعزیر است