تغییر قیمومت بچه چطور است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۰۶ #53901875

وقت به خیر

همسرم از ازدواج قبلی خود یک دختر ۶ ساله دارد که تا سن هفت سالگی حضانت او با مادر باقی است. می‌خواهیم نسبت به عزل و تغییر قیمومت و حضانت به مادر و وکالت بلاعزل اقدام کنیم.

علاوه بر گرفتن گذرنامه، خروج مکرر از کشور، تغییر نام و نام خانوادگی، تحصیل، ازدواج، افتتاح حساب بانکی، در چه مواردی باید از پدر کودک وکالت گرفت که در آینده دختر نیازی به دخالت پدر نداشته باشد و تمام حق های مربوط به آن به مادر کودک داده شود یا با وکالت بلاعزل بتواند به تنهایی انجام دهد؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وقت بخیر با زنده بودن پدر قیمومیت معنایی ندارد میتوانید برای موارد ذکر شده از پدر وکالت بگیرید

وکالت بگیرید از پدر و در قید حدود اختیارات و مسئولیت ها در وکالت دقت نمایید ک مشکلی در آینده ایجاد نشود عزل قیم بدون دلیل ب نتیجه ای نمی‌رسد

باسلام با زنده بودن پدر قیمومیت معنایی ندارد میتوانید برای موارد ذکر شده از پدر وکالت بگیرید

باسلام. حضانت فرزند بعدازهفت سالگی باپدراست ودرصورت توافق، پدرمی تواند موارد ذکرشده رادرقالب وکالت به مادراعطاکند.

با سلام حضانت بعد از ۷ سالگی با پدر بوده و ایشان می توانند در خصوص موضوعات فوق به مادر وکالت دهند.

حضانت بعد از ۷ سالگی با پدر بوده و ایشان می توانند در خصوص موضوعات فوق به مادر وکالت دهند.

دز خصوص قیمومیت تا زمانی که پدر زنده است ممکن نخواهد بود
در خصوص حضانت یک پدر باید وکالت دهد