آیا قاعده فورس ماژور شامل موضوع مطروحه می شود یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #53900126

سلام
احتراما ابلاغیه ای مورخ ۲۱ مهر ۹۹ از طرف یکی از شعب اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان با موضوع: « احضاریه تعیین مهلت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط » به نفع بنده در سامانه اینترنتی قوه قضاییه درج گردیده و برای حضور جهت اخذ وجه قبض سپرده ( دیه مالی ) از تاریخ ۲۱ مهر ۹۹ مهلت ۵ روزه مقرر کرده و ابلاغ نموده اند که در صورت عدم اقدام ( عدم حضور )، مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
لطفا به سوال ذیل پاسخ دهید:
با توجه به زمان اولین مشاهده ابلاغیه ( ۲۲مهر ۹۹) و بیماری، نتوانسته بودم یکی دو روز اول با طی مسیر ۴ ساعته در اجرای احکام دادسرای مرکز استان حاضر شوم... لذا در ۲۳ مهر با تماس تلفنی از شعبۀ اجرای احکام مرکز استان، اعلام کردند که فردا ( ۲۴ مهر ماه ) آخرین مهلت حضور در شعبۀ مذکور را دارم و در صورتی که تا ساعت ۱۲ فردا پنجشنبه حاضر نشوم وجه دیه به حساب دادسرا واریز خواهد شد و برای مطالبه آن، مدت زمان طولانی را باید سپری کنم... حال آنکه از تاریخ صدور حکم و درج آن در سامانه ( ۲۱ مهر ماه ) تا فردا پنجشنبه ۲۴ مهر، مهلت ۵ روزۀ مقرره سپری نشده است!
از طرفی دیگر بر اساس تصمیم وزارت بهداشت، از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۳ مهر تا ظهر، مقررات منع رفت و آمد از مرکز استان ما به شهرستانها و بالعکس به اجرا خواهند گذاشت و مهلت قانونی عمل به موضوع ابلاغیه معنون از بنده سلب خواهد شد...
در صورتی که از طریق سامانه خدمات الکترونیکی قوه قضاییه لایحه ای به شعبۀ اقدام کننده در اجرای احکام، ارسال و با استناد به وضعیت پیش آمدۀ ناخواسته و غیر پیش بینی شده، عدم حضور خود را موجه جلوه داده و حضور خود را برای هفتۀ آتی و پس از رفع وضعیت قرمز بیماری کرونا موکول نمایم آیا مقبول مسؤولین ذیربط قرار خواهد گرفت؟
لطفا مرا راهنمایی کنید / با سپاس -----------

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ذکر دلایل مستندات باید در آن مرجع درخواست خودرا مطرح کنید

رویه ثابت نداریم. ولی در دادسرا معمولا قبول میکنن. نهایتا منع تعقیب خورد در مقام اعتراض دلایل رو بنوبسین قبول میکنن