آیا سفته و دستنوشته بدهکار قابلیت پیگیری و شکایت دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #53895187

با سلام از شخصی دستنوشته ای مبنی بر اینکه به من بدهکار هست رو دارم و در صدد اینکه سفته هم از ایشان بگیرم، حال در چه محکمه ای میتونم از ایشون شکایت کنم و محکمه چه حکمی صادر میکنه؟ و روال قانونی اون چطوره؟ و آیا برای حکم توقیف اموال باید خسارت بدم من؟ آیا حکم کیفری هم دارد؟ ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستنوشته که یک سند عادی است در صورتی که جعلیت آن ثابت نشود قابلیت اجرا دارد

دعاوی مدنظر حقوقی است
در خصوص دست نوشته باید خسارت احتمالی برای توقیف بپردازید ولی برای سفته اگر واخواست کنید نیازی به تودیع خسارت احتمالی ندارید.

با سلام
دستنوشته مدرکی بر مدیون بودن شخص می باشد مگر اثبات کند جعلیت در آن وجود دارد. در صورت درخواست تامین خواسته باید خسارت احتمالی را پرداخت نماید. دین حکم کیفری ندارد