بهترین ضمانت چبه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۱ #53887194

قرار داد تجاری که در صورت مشاهده سود شریک میشم و اگه سودی حاصل نشد وجه خودم رو پس میگیرم
این قرار داد دو ماهه ۲۰ تومنی فقط پول خودم مهمه و حداقل انتظار از سود بهترین ضمانت چبه
بعد اینکه در صورت ندادن نرخ تنزیلی هست انداره ۱۸ درصد بانکی که مثلا تا ۶ ماه برنگردوند

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید طی قرارداد شروط را مشخص کنید و در ضمن چک و یا سفته جهت ضمانت بگیرید

با سلام ، در شراکت طرفین در سود و ضرر سهیم هستند و بازگشت اصل پول یا پرداخت سود قابل تضمین نیست، البته با گذاشتن بندهایی داخل قرارداد تا حدودی میتوان نتیجه ای مشابه تضمین به دست آورد، مثل پرداخت سود علی الحساب و هبه از اموال شریک و ... ، برای ضمانت هم می توان هر نوع مالی را به عنوان تضمین گرفت ، ملک ، ضمانت نامه بانکی ، چک، سفته

ضمن تنظم قراردادی در این خصوص می تواند چک به عنوان تضمین قرارداد دریافت نمایید

با درود میتوانید قرارداد تخصصی تنظیم نمایید و اسناد تجاری جهت حسن انجام قرارداد اخذ بفرمایید

سلام چنین قراردادی ربوی به نظر می رسد در هر صورت اخذ چک و وجه التزام قراردادی می تواند ضمانت اجرای آن باشد

با سلام
میتوانید از سفته با توجه به مسئولیت تضمانی ان به عنوان ضمانت استفاده کنید