تکلیف قانونی من چگونه است و چه اقدامی باید کنم برگ سبز و کارت خودرو و نیز برگ کمپانی هم نزد خودم میباشد فقط وکالت نامه اعتبارش پایان یافته؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۶ #53886652

با سلام و احترام خدمت شما بزرگ واران،میخواستم لطف کرده ومرا راهنمایی بفرمایید که اگر من ازشخصی که وکالت نامه محضری،داشتم برای تعویض پلاک و سند که در مهلت قانونی،دوماه نتوانستم باتوجه به شرایط برای تعویض پلاک اقدام کنم و اعتبار وکالت نامه تمام شد و اکنون وی برای تمدید دوباره، هیچ جوابی نمیدهد و نمیخواهد دوباره تمدید کند میخواستم بدونم حال تکلیف قانونی من چگونه است و چه اقدامی باید کنم برگ سبز و کارت خودرو و نیز برگ کمپانی هم نزد خودم میباشد فقط وکالت نامه اعتبارش پایان یافته
باتشکر وخدا قوت به شماکه وقت گذاشته وجوابگوی,هموطنان خود میباشید

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند خودرو بدهید

دادخواست الزام به فک پلاک و تعویض پلاک بدهید.

با سلام و درود درخواست الزام به تنظیم سند رسمی در دفتر خدمات قضایی بدهید

با سلام درخواست الزام به تنظیم سند در دفتر خدمات قضایی نسبت به ایشان نمایید

دادخواست الزام به فک پلاک را از طریق دفتر خدمات ثبت کنید.

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید و در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید

با سلام باید از طریق دادگاه فک پلاک بخواهید.