آیا می توانم برای این شکایت و اتهام دروغینش از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۲ #53879433

سلام
من به یکی از کارمندانم پولی قرض دادم و از او به عنوان ضمانت از او سفته گرفتم و بعد او برای من اظهارنامه فرستاد که سفته ها امانی بوده و بعد یک هفته دادخواست استرداد سفته هایش را که مدعی است امانی بوده و برای حسن انجام کار است کرده.
خواستم بپرسم بعد از جلسه دادگاه با توجه به اینکه من رسید دارم که سفته ها ضمانی است و نه امانی جرم و مجازات این اتهام دروغین او چیست؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
هرکسی ادعایی دارد میبایست اثبات نماید
اثبات امانی بودن بودن سفته ها بر عهده ایشان است

خیر نمیتوانید شکایت کنید ولی میتوانید دادخواست مطالبه وجه سفته علیه ایشان بدهید

این امر جنبه کیفری ندارد و بلاخره دروغ ایشان دردادگاه مشخص میشود امامجازات وی ارزش شکایت کردن راندارد

عمل ایشان وصف کیفری ندارد

سلام
خیر امکان پذیر نیست

سلام
امانی بودن سفته را باید اثبات کند
می‌توانید از طریق دعوای حقوقی، وجه آن را مطالبه کنید نمی توانید تحت عنوان افترا از ایشان شکایت کنید

سلام
اقدام ایشان کیفری نبوده و وارد کردن اتهام تلقی نمی شود. لذا شکایت از وی تحت عنوان افترا نیز امکانپذیر نمی باشد. تنبیه ایشان در واقع آن است که هزینه دادرسی را بیهوده پرداخته است. ضمنا در صورت تقاضای شما به پرداخت حق الوکاله وکیل شما محکوم خواهد شد. همچنین در صورت اثبات ایذائی بودن دعوا، به جریمه ای معادل سه برابر هزینه دادرسی محکوم خواهند شد.