نوشتن مبلغ و تاریخ در چک سفید امضا چه جرمی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۴ #53861976

سلام ایا چک سفید امضا که در ظهران و در پشت و در هیچ‌ جا اسمی از امانتی تضمینی ان نیامده است و در چک مبلغ نوشته شده و در اداره اجراییه چک شکایت شده و صاحب چک از
بنده شکایتی کردن و ایشان نتوانستن مدارکی اراعع کنن و در دادخواست اولیه گفتن که چک را
در راستای تضمین قرارداد داده اند او ما اصل ان را اراعع نکردن در کارشناسی ۳ نفره رد شده چه حکمی داره

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وصف کیفری ندارد ...

سلام جرمی صورت نگرفته است

اگر قصد سواستفاده نباشد بلامانع است.

بادرودوسلام موضوع وصف کیفری ندارد.

بااحترام
هرکسی ادعای میکند باید اثبات نماید نتواند حکم بنفع طرف مقابل خواهد بود

این کار وصف مجرمانه ای ندارد.

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.