با اثبات ایراد داشتن خودرو بعد از معامله چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۰ #53855985

سلام.
من دو هفته پیش خودرویی خریدم. و یک قولنامه بین خودمون نوشتیم و قید شد که ماشین بدون رنگ و تصادف و فنی سالم. خودمون و یک شاهد امضا و اثر انگشت زدیم. یک وکالت فروش دو هفته ای ماشین را خریدم. و همون روز ماشین بردم کارشناسی که متوجه شدم شاسی عقب و جلو خوردگی، دو لکه رنگ و موتور کمپرس داشت. و بهش گفتم که بعد دو هفته امروز فردا کردن من امروز رفتم پیشش گفت برو شکایت کن من خصارتی نمیدم. الانم دو هفته گذشت و من تعویض پلاک کردم. آیا میتوانم خصارتی بگیرم و چجور؟
اخه یکی بهم گفت ۶ ماه باید بدویی دنبال کارای شکایتش..
ممنوم میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مناسب تر است که قبل از هر اقدامی،اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید و سپس اقدام به تامین دلیل نمایید.

می توناید به استناد خیار عیب معامله را فسخ کنید و باید از طریق دادگاه این کار را انجام دهید

سلام
بدوا باید مراتب تامین دلیل کنید و سپس حسب نظر کارشناس اقدام به اقامه دعوا نمایید

مراحل زیر را سریعا انجام دهید
اقدام به تامین دلیل از شورای حل اختلاف نمایید.
طی اظهارنامه ای فسخ معامله یا مطابه ارش با توجه به عیب در مبیع را به اطلاع فروشنده برسانید.
پس از تامین دلیل دادخواست ارائه نمایید.
در دادخواست میتوانید فسخ معامله یا مطالبه ارش را از دادگاه درخواست نمایید.