شرایط قرار دادن لایحه دفاعی برای تجدید نظر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۳ #53853786

سلام
رای به نفع من صادر شده حالا طرف بخواد اعتراض بزنه و مدارک جدید و لایحه بزاره به منم خبر میدن دفاعیات رو انجام بدم یا نه آخه اگه خبر ندن که من لایحه نزارم محکوم میشیم تو تجدید نظر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در پرونده حقوقی لایحه تجدید نظر خواهی طرف دعوی برای شما جهت تبادل لوایح و پاسخ شما در سامانه ثنا ابلاغ خواهد شد و شما اطلاع پیدا می کنید در پرونده های کیفری در صورت تجدید نظر خواهی شاکی یا متهم پرونده به شعبه تجدید نظر ارجاع می شود که با پیگیری پرونده در سایت سامانه خدمات قضایی می توانید از موضوع اگاه شوید و در شعبه مربوطه تقاضای مطالعه پرونده مطرح نمایید تا از محتوی لایحه تجدیدنظر خواه اگاه شوید و پاسخ خود را طی لایحه به شعبه ارائه فرمایید..موفق باشید

در پرونده های کیفری ،تبادل لوایح انجام نمی شود و پس از اعتراض پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود.
البته در برخی موارد در امور کیفری ،حسب مورد ممکن است جلسه رسیدگی تشکیل شود.
ضمن اینکه پس از ارجاع پرونده به دادگاه تجدیدنظر ، از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.