مدعی است که میتواند سند را انتقال دهد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #53842951

عرض سلام و ادب
پدر مرحومم به فردی وکالت داد که ایشان بتوانند وام بگیرند و ایشان این وام رو تحت شرایط بیع شرط انجام دادند و ایشان بعد از انتقال وام و دریافت ان از شخصی که وام رو واگذار کردند وکالت گرفته و مدعی است که من سند بنامم هست و میتوانم ان رو انتقال دهم.
لطفا توضیح دهید چرا؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام لطفا سوال خود را واضح بیان نمایید

اولا باید در متن وکالت دید که چه اختیاراتی به وکیل داده شده است از طرفی در زمان حیات پدر شما وکیل اقدام نماید انجام وکالت در زمان حیات صحیح بوده در غیر این صورت وبعد از زمان فوت وکالت باطل و عمل وکیل باطل خواهد بود

با سلام
سوال یکم گنگ است. عقد وکالت با فوت هر یک از وکیل و موکل منفسخ می شود اگر ایشان مدعی وکالت از پدر مرحوکتان را دارند این ادعا صحیح نیست و وکالت منفسخ گردیده است.