ایشان ادعا میکند که در خانه با من شریک است؛ آیا این درست است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۳ #53839673

با سلام من و پدر شوهرم یک قطعه زمین شش دانگ داریم که سه دانگ به اسم من و سه دانگ دیگر به اسم پدر شوهرم است من سال ۹۱با رضایتنامه کامل محضری از پدر شوهرم جواز ساخت گرفتم و خانه ساختم و تمام هزینه ها را خودم دادم اما الان ایشان ادعا میکند که در خانه با من شریک است ایا این درست است؟ ایشان میتواند خانه را از من بگیرد؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درابتدا بندهای تنظیم وتوافق شده وکالت نامه اخذ شده شما بسیارمهم است،که چه شرایطی را برای اعطای وکالتنامه ساخت درنظرگرفته اند،چنانچه قیدشده باشد درصورت ساخت نیز بطورمساوی شریک شمامیباشد ودرهمین صورت پذیرفته باشید که هزینه های ساخت باشما باشد پس بجزعرصه دراعیان نیز باشما شریک میباشد. اماچنانچه چنین توافقی نشده باشد،ایشان صرفا در عرصه ۳دانگ سهیم میباشند،و تمامی منافع اعیان برای شما خواهد بود، درصورتیکه قدرالسهم خود را به روز جهت ساخت وساز پرداخت نمایند میتوانند در اعیان نیز شریک بمانند.

شما در عرصه زمین با هم شریک بودید و رضایت محضری که از ایشان اخذ نمودید دلالتی بر واگذاری سهم ایشان ندارد ولیکن شما میتوانید هزینه های ساخت را به نسبت مساوی از ایشان مطالبه نمایید