آیا طلاها متعلق به زوج است یا زوجه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۵۶ #53837570

سلام
بنده زوج هستم طلاهایی که در دوره نامزدی - مراسم روز عقد - روز عروسی - دوران زندگی مشترک خودم و خانواده ام به زوجه داده ایم متعلق به زوج است یا زوجه؟ زوجه منزل مشترک را ترک کرده و حاضر به بازگشت نیست. طلاها و فاکتورها که به اسم زوج و خانواده اش است پیش ( زوج ) است. حال زوجه شکایت استرداد طلاها را داده و ادعا کرده که طلاها در ید او بوده و فقط هنگام ترک منزل مشترک آنها را با خود نبرده.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در پاسخ به دیدگاه مخاطب گرامی :
خیر مطابق ماده ۸۰۳ قانون مدنی امکان پذیر نیست و شما صرفا میتوانید ادعای امانی بودن طلا ها را بکنید
در صورت نیاز به توضیحات و راهنمایی های بیشتر وقت مشاوره تلفنی رزرو نمایید تا شما را راهنمایی کنم
موفق باشید

با سلام و احترام
مخاطب گرامی طلاهای یاد شده هدیه و هبه بوده و متعلق به زوجه خواهد بود اما میتوانید بگویید امانی بوده و با وجود فاکتور ها به نام زوج میتوانید اثبات کنید که متعلق به زوج است
موفق باشید

طلا ها به عنوان هبه به زوجه داده شده و قابل استرداد نیست

ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی

هر یک از نامزدها می ‌تواند در صورت بهم خوردن وصلت منظور هدایائی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده ‌است مطالبه کند اگر عین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایائی خواهد بود که عادتا نگاه داشته می‌شود مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده‌ باشد.

گرچه طلاها به زوجه هبه شده ولی تا زمانی که اصل آن در ید زوجه موجود است قابل استرداد می باشد

طلامتعلق به زوجه می باشد مگر ایشان توافق کند انهارابشمادهد

دوست عزیزطلاها هدیه ومتعلق به زوجه می باشند امادروضعیت کنونی که زوجه علیه شما جهت تست داد طلا ها شکایت نموده می توانید انکارکنید