در پیش نویس سند ازدواج،مهریه عند المطالبه است،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۰۱۷ #53809874

تو برگه پیش نویس سند ازدواجی که الان دارم پر میکنم گزینه ایی به عنوان پرداخت مهریه عند الاستطاعه نیست و مطالبه هست چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قسمت مهریه عندالمطالبه را امضا نکنید و در قسمت ظروط ضمن عقد عنوان نمایید مهریه عندالاستطاعه می باشد .

اگر زوجین به پرداخت مهریه به شکل عندالاستطاعه توافق کرده اند. شما الزامی به امضا و قبول پرداخت مهریه عندالمطالبه نیستید.

اولا شما الزامی ندارید قبول کنید
ثانیا در عمل تفاوت چندانی وجود ندارد
مهم این است که مبلغ مهریه را معقول و به گونه ای انتخاب کنید که توان پرداخت داشته باشید

اگر مهریه عندالاستطاعه میخواهید به سردفترازدواج اطلاع دهید

با سلام همانطور که مستحضرید عندالمطالبه یعنی هر زمان زوجه مطالبه کرد ملزم به پرداخت خواهید بود و تا صد و ده سکه حکم جلب صادر می گردد،بنابراین شما الزامی به پایبند بودن پیش نویس نداریدو می توانید در دفترخانه به شکل دیگری توافق کنید

با درود چنانچه توافق زوجین پرداخت مهریه به شکل عندالاستطاعه است شما الزامی به امضا و قبول پرداخت مهریه عندالمطالبه نیستید.

سلام و عرض ادب
پاسخ : شما ملزم نیستید حتما همه ی متون دفترچه را همانطور که نوشته شده امضا کنید ، میتوانید آن قسمت را امضا نکنید و در قسمت شروط ضمن عقد قید کنید که مهریه عندالاستطاعه است و یا اینکه با سردفتر هماهنگ کنید که این بند را بصورت دستی اصلاح کند.