آیا فرصت لایحه دفاعیه به طرفی که اعتراض نداده بود خواهند داد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۸۳۹ #53798882

سلام
در پرونده ای که هر دو طرف دعوا هم شاکی و هم متشاکی عنه می‌باشند قرار نهایی صادر بشه در مهلت۱۰ روزه اگه فقط یکطرف دعوا اعتراض بده طرف مقابل اعتراض نده آیا فرصت لایحه دفاعیه به طرفی که اعتراض نداده بود خواهند داد؟ یا در قرار دادسرا تبادل لوایح نداریم؟ و آیا لوایح در سامانه ثنا برای مشاهده ابلاغ میشود یا نه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در پروندهای با موضوع کیفری تبادل لوایح موضوعیتی ندارد

در دعاوی کیفری موضوعی تحت عنوان تبادل لوایح نداریم

در پرونده های کیفری تبادل لایحه انجام نمی گیرد

با سلام
در دعاوی کیفری چیزی تحت عنوان تبادل لوایح وجود ندارد .

در پرونده های کیفری مانند حقوقی که فرصت تبادل لوایح می باشد،تبادل لوایح نیست

قرار منع تعقیب صادره ظرف ۱۰ روز صرفا از جانب شاکی قابل اعتراض است .تبادل لوایح در این مرحله امکان پذیر نیست

باسلام در دادسرا تبادل لوایح وجود ندارد