اگه مهریه خودشو ببخشه میتونه بچه هاش رو به طور دائم پیش خودش نگه دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #53797187

: سلام خوبین
یه خانوم میخاد طلاق بگیره با دوتا بچه، اگه مهریه خودشو ببخشه میتونه بچه هاش به طور دایم پیش خودش نگه داره؟؟؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
۱_ ببخشش مهریه هیچ ارتباطی با حضانت ندارد.. و خانم با بخشیدن مهریه، فقط می تواند رضایت مرد در اخذ صیغه طلاق جلب نماید که آنهم صرفا یک پیشنهاد است و هیچ کس حق ندارد مرد را مجیور به طلاق نماید، مگر اینکه زن موارد عسر و حرج خود را در محکمه اثبات نماید..
۲_ در خصوص حضانت هم.. تا ۷ سالگی با مادر و بعد از تا ۹ با پدرشان می یاشد.. ولی باز والدین می توانند در خصوص حضانت فرزندان باهم توافق کنند..
موفق باشید..

فرزندان اناث تا پایان ۹ سالگی و فرزندان ذکور تا پایان ۱۵ سالکی حضانت با مادر است چه با مهریه چه بدون مهریه. بعد از آن هم پدر ولی و قیم است و بعد از پدر جد پدری. بنابراین در قانون مهریه ربطی ب حضانت ندارد
اما گاهی بنا ب شرایط یا مادر یا پدر فاقد صلاحیت برای حضانت میباشند ک در اینصورت دادستان ب طرف دیگری حضانت را واگذار میکند.
یا طرفین در مرجع ذی الصلاح قرار دادی منعقد میکنند برای حضانت یا شرط پرداخت یا عدم پرداخت.

با سلام و احترام
تعیین تکلیف در مورد حضانت طفل در وهله ی اول بر عهده ی دادگاه بوده که با توجه به مصلحت طفل انجام می‌شود
ولی پدر و مادر می‌توانند در این مورد با هم به توافق برسند
الزامی برای شوهر وجود ندارد که در صورت بخشش مهریه حضانت را واگذار کند
اما قابل توافق است