کسی که در خارج از ایران زندگی میکند میتواند وکالت فروش ملک را به شخصی در ایران بدهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۹۸ #53791065

سلام و خسته نباشید یه سئوال دارم آیا کسی که در خارج از ایران (امریکا) زندگی میکند میتواند وکالت فروش ملک را به شخصی در ایران بدهد و وکالت هم در ایران کاملا قانونی و رسمی باشد؟ آیا شدنی ست؟ ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله وکالت فروش با توضیحات کامل باشد

سلام بله چنین امری ممکن است،ایشان میتوانند وکالت فروش ملک را یا از طریق کنسولگری،سفارت یا از طریق سامانه میخک وکالت نامه رابرای شما ارسال کند.

یا به کنسولی مراجعه کند یا در سامانه میخک(تاک سابق) ثبت نام کنند و وکالتنامه تنظیم و براتون بفرستند.

بله اعطای وکالت از سوی وی از طریق کنسول گری اقدام گردد.

با سلام
با مراجعه به کنسولگری ایران در کشور متبوع و همچنین مراجعه به سامانه میخک میتواند وکالت به طرف مقابل اعطا نماید

سلام بله میتوانید وکالت نامه رسمی برای فروش ملک بدهید.

با سلام
بله این امکان وجود دارد ولی در هنگام تنظیم وکالت نامه دقت کافی انجام شود که با مشکلی در آینده روبرو نشوند