ابطال پروانه اتحادیه صنفی تالارها در صلاحیت کدام مراجع ذیصلاح میباشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۶ #53762822

شخصی بدون مجوز بهداشت و شرایط نظام مهندسی و عدم تغییر کاربردی از ایران خودرو سابق از شهرداری و استانداری اقدام به فعالیت تالار پذیرای نموده است، در حال حاضر از طریق اتحادیه صنفی مجوز کسب موقت تالار گرفته است. امکان ابطال پروانه صنفی مذکور از طریق دادگاه حقوقی امکان پذیر است یا در صلاحیت دیوان عدالت اداری میباشد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،همان مرجع صادر کننده میتواند در صورت مشاهده تخلف اقدام کند ،و مرجع بالاتر اتاق اصناف میباشد ،همچنین اداره اماکن نیروی انتظامی

با سلام
در صلاحیت همان مرجعی میباشد که پروانه یا مجوز را صادر نموده است.

بادرودوسلام مرجع صالح مرجع صادرکننده پروانه می باشد.

درود
مرجعی که میتواند پروانه یا مجوز صادر کند میتواند نسبت به ابطال آن اقدام کند درصورتی که این مرجع توجهی به قوانین و مقرارت ننموده باشد و مجوزی صادر کرده باشد و این مرجع اداری باشد مثل شهرداری باید به دیوان عدالت اداری شکایت کرد و در غیر اینصورت به واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف شهرستان مراجعه کنید

مرجعی صالح می باشد که پروانه را صادر کرده است .

در صلاحیت صنف مورد نظر صدور پروانه میباشد

درود
مرجعی صالح به ابطال پروانه یا مجوز است که آن را صادر کرده باشد.