آیا میتونم بجای خودم وکیل بفرستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۴ #53750826

سلام ممنون میشم تا اخر بخونید و راهنماییم کنید اینجانب که از یه خانوم پول درصدی قرض گرفته بودم تقریبا دوازده میلیون که با درصد تورم روز تو یه سال باید ۱۸میلیون بدم الان ۵ میلیون دادم بقیه مونده و الان خانم حکم جلبمو گرفته من هم برای گرفتن وقت ازش بابت دادن پول به خانومم گفتم بهش زنگ بزنه ازش وقت بگیره که خانوممو فحش داد و من هم تا فهمیدم با گوشی خانومم بهش زنگ زدم تا جواب داد دید منم قطع کرد من هم فقط بهش پیام دادم اگه زندگی منو خراب کنی زندگیتو به آتیش میکشم نابودت میکنم که همین خانوم رفته علیه این پیام تهدید ازم شکایت کرده و پرونده رفت دادیاری که خواستنم ازم ضامن نخواستن ولی گفتن هر وقت خواستیم باید بیای الان پرونده رفته دادگاه کیفری ۱۰۲ در ضمن داماد خانم به من هم فحش و ناسزا به من و ائمه فرستاده که نگهش داشتم من میترسم برم اونجا با حکم جلب منو بگیره خواستم بدونم اگه نرم میتونم وکیل بفرستم تا یه مدتی پرونده عقب بیفته تا پولشو درست کنم آیا زندان هم داره میشه زندان با پول گرفت ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله می‌توانید وکیل دادگستری اختیار نمایید

شما بهتر است از وکیل مجرب استفاده نمایید ایشان پرونده را مطالعه نمایند و بر اساس ان از شما دفاعیات لازم ارایه میدهند صرف نرفتن شما فقط باعث بوجود امدن مشکل و حتی دستور جلب خواهد شد در ضمن نزول خواری یا پول سود جرم دارد کسی که پول سودی میدهذ

می توانید وکیل معرفی کنید