تهمت سرقت چگونه اثبات میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۴ #53750105

سلام
من جهیزیه ام رو از منزل خارج کردم الان شوهرم شکایت کرده که ۲ تا حلقه طلا رو با خانوادت از خونه من دزدیدین.
فاکتور حلقه ها دست منه به اسم شوهرمه. اما من توی طلا فروشی کارت کشیدم و پرینت حسابم مشخصه. شوهرم همون روز که حلقه خریدیم نصف پولشو ریخت به حسابم من یکجا کل مبلغ رو کارت کشیدم.
توی دادگاه فاکتور و پرینت حساب را ارائه بدهم بهتر است یا کلا بگم اطلاعی از این موضوع ندارم؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در روابط بین زن و شوهر و روابط مالی آنها بحث سرقت خصوصا در موضوعی که سوال کرده اید اساسا مطرح نیست و شما در دادگاه هر آنچه را که حقیقت است بیان نمایید تا مرجع قضایی به آن رسیدگی نمایند

با سلام
برای اثبات سرقت بایستی زوج مدارک و شواهدی ارایه نماید که وجود حلقه ها و سرقت آن به اصطلاح توسط شما را اثبات نماید
و در صورتی که اقدام به صداقت نمایید میتوانید از طریق طلافروش اثبات نمایید که مبلغ حلقه ها توسط شما پرداخت شده و البته پرینت حساب شما در ان تاریخ نشانگر واقعیت خواهد بود .