آیا امکان این هست که فقط من تفکیک کنم و سند سهم خودم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۵ #53745928

سلام
ما ۳ خواهر و سه برادر هستیم که پدرمون فوت کرده و ۲۵۰۰ متر زمین در روستای ناصر آباد نزدیک سیرچ بهمون ارث رسیده و سندش رو دریافت کردیم اما تفکیک نکردیم بقیه خواهر و برادرها و مادرمون زمین رو یکجا میخوان بفروشن ولی من قصد دارم سند بگیرن و زمین رو نگه دارم آیا امکان این هست که فقط من تفکیک کنم و سند سهم خودم رو بگیرم یا خیر؟!
و اینکه هزینه کارشناسی و تفکیک سند چقدر میشه؟!

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه نموده و درخواست افراز ملک را بدهید ، اگر ملک قابل افراز باشد مطابق نظرکارشناس مورد افراز واقع شده و برای شما سند مستقل صادر میشود و در غیر اینصورت ملک بصورت ۶ دانگ به غیر واگذار میگردد و در صورت تمایل به خرید کل ملک ، شما میتوانید در جلسه مزایده شرکت کنید

سلام.باید درخواست افراز ملک مشاع به اداره ثبت دهید در صورتی که ملک قابل افراز نباشد باید به فروش برسد.

با سلام
برای این امر بایستی درخواست افراز ملک را بدهید اگر ملک شما قابل افراز و یا تقسیم نباشد چاره ای جز فروش آن نخواهید داشت

با سلام
باید درخواست افراز ملک مشاع را داده و سهم خود را جدا نمایید تا سهم شما از حالت اشاعه با مابقی خارج شود...
به ثبت محل مراجعه کنید