چگونه از فردی که چکی را به اون انتقال داده ام شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۵ #53735706

یک چک با گواهی عدم پرداخت از فردی داشتم. این چک به دلیل مشغله و عدم آگاهی به مسائل حقوقی به فردی انتقال دادم تا برایم مطالبه کند. پشت چک دقیقا چنین متنی نوشته شده و زیر آن را دو بار امضا کرده ام:
کلیه حقوق متصوره چک و گواهی عدم پرداخت را عینا به آقای فلانی منتقل نمودم و هیچ ادعای حقوقی بر آن ندارم.
من فقط برای مطالبه حقوقی چک را به وی انتقال دادم اما اکنون چک را صاحب شده و جواب مرا نمی دهد. هیچ مدرکی هم از ایشان ندارم فقط برادر خانم بنده شاهد بوده.
با هیچ عنوانی میتوانم شکایت کنم؟
چگونه میتوانم ادعای خود را ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ادعای شما بی معنا میباشد.

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی باید خلاف آن را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد

ادعای شما مسموع نیست و کاری میتوانید بکنید غیر از توافق با ایشان

ادعای شما معنا ندارد

متاسفانه شما عملا چک را با تمام حق و حقوق منتقل کرده اید
البته با شهادت شهود اگر بتوانید اثبات کنید که بدهی به آن فرد نداشتید محکوم کردن ایشان دور از دسترس نیست