تولید بدون مجوز چه تبعاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹ #53732487

با سلام. تولید یکی قطعات خودرو در خانه بدون مجوز چه مجازاتی دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،ماده ۴۰ فصل چهارم "قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد" که در ارتباط با جرائم و مجازات‌ها است، موارد و مصادیق جرم در این حوزه مشخص و اعلام شده است که مرتکبان به مجازات‌های تعیین شده با حکم دادگاه محکوم می شوند. ۹ بند مربوط به ماده ۴۰ این قانون به شرح ذیل آمده است.
تولید کالاها و ارائه خدمات مشمول مقررات استاندارد اجباری، بدون دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران و یا تاییدیه آن، به حبس تعزیری درجه شش یا جزای نقدی درجه سه و یا هر دو مجازات .
با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید

با سلام وقت شما بخیر
در صورت تولید بدون مجوز قانونی و عرضه به بازار در صورتی که محصول تولید شده استاندارد نباشد مسئولیت برای شما خواهد داشت.
با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ کامل و جامع را فراهم نمایید.موفق باشید

برای مصرف شخصی هیچ خطری ندارد. اما اگر قصد تولید انبوه و فروش و تبلیغ داشته باشید خلاف قانون کار است