شکایت از کارفرما به دلیل رد نکردن بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۳ #53720113

با سلام و عرض خسته نباشید من حدودا ۴ماه توی یه شرکتی کار میکردم و از این چهار ماه فقط یک ماه رو برام بیمه رد کردن، میخواستم از کارفرما شکایت کنم و چون قرار دادی ندارم و ۱۷سالمه خواستم راهنماییم کنید همچنین توی این شرکتی که کار میکردم روزهای جمعه یک هفته کامل کار میکردیم و هفته بعدش نصف میخواستم ببینم برای این دلیل باید کارفرما اضاف کاری رد کنه برامون؟ چون روز های جمعه که کامل یعنی ۸ساعت کار میکردیم رو همون ۱۲۰ هزار تومان رد میکردند یعنی هیچ اضاف کاری در کار نبود!

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون کار از ۱۵ سالگی تمام امکان واریز حق بیمه وجود دارد. لذا ازین جهت مشکلی ندارید. ثانیا مدارک واریزی حقوق این ۴ ماه را از بانک بگیرید و با سایر مدارک مثل قرارداد و ... به اداره کار مربوطه مراجعه کنید. علاوه بر بیمه اضافه کاری، سنوات و عیدی این چهار ماه را مطالبه کنید.

اولا شما ۱۷ ساله تون هستش درثانی درقانون کار ۲ماه تا ۳ماه جهت آزمایش مهلت تعیین شده وبعداز گذشتن این مدت نسبت به بیمه کارگز اقدام می شودولی درموردروز جمعه باید اضافه کاری پرداخت گردد