به جرم خیانت در امانت محکوم شدم آیا از عفو رهبری می توانم استفاده کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۳۸ #53715374

متهم شدم به جرم خیانت در امانت بصورت غیابی و محکوم به یکسال حبس،و ۲۴۰تومان پول به شاکی ،وکیلم گفته نگران نباشید،صد در صد حله،سه میلیون هم گرفته،،متاسفانه نتوانسته تقاضای کارشناسی و شاهدان متهمش رو به دادگاه بدوی و تجدیدنظر و دیوان عالی در تهران ارائه دهد،الان هم حکم جلب من آمده ، خودم رو معرفی نکردم ،منتظر عفو رهبری هستم،سوالم این است،آیا از وکیلم میتوانم شکایت کنم و دوما عفو رهبری میگوید کسیکه دو فقره بیشتر سابقه نداشته،و شش ماه متهم شده،چه زندان رفته باشد ،چه نرفته ولی حکمش صادر گشته ،تعلق میگرد ممنونم،نظر شما چیه و چکار کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر با وکیل قرارداد دارید نسبت به ادعایی که کرده اند بله میتوانید از ایشان شکایت کنید .
عفو برای زندانیان است و به شما تعلق نخواهد گرفت مگر اینکه در زندان باشید و این عفو برای مجازات حبس فقط صورت میگیرد .
رد مال هم جزو عفو قرار نخواهد گرفت و بایستی کل مبلغ را استرداد نمایید .