آیا بخاطر یک فقره چک بلامحل و جلب به دادرسی برای ورود به عنف هنگام ورود به کشور در فرودگاه جلب میشوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۳ #53709144

با سلام،

من خارج از کشور هستم. یک فقره چک ۶۰۰ میلیون تومانی بلامحل دارم و سال گذشته که همسرم به خانه پدرش رفته بود برای بازگرداندن ایشان به خانه آنها رفتم و متاسفانه با آنها درگیر شدم. پدر همسرم شکایت کرده و ظاهرا قاضی حکم به جلب دادرسی من را به جرم ورود به عنف و ... صادر کرده و جرم را محرز دانسته.

با این حال اگر حکم جلب مرا داشته باشند و ممنوع الخروجی کیفری شده باشم. آیا به هنگام بازگشت به وطن در فرودگاه جلب میشوم یا چون شاکی حضور ندارد فقط پاسپورتم گرفته میشود؟

قبلا شخصی گفته بود که تنها مسائل سیاسی و خاص را به پلیس گذرنامه فرودگاه امام ارجاع میدهند که به محض ورود جلب کنند.
در سامانه ثبت ممنوع الخروج نیستم با این حال امیدوارم فقط پاسپورت مرا بگیرند و جلبم نکنند.

ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید بسیار نگران هستم.

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جلب سیار صادر شده باشد ممکن است.

با درود ممنوع الخروج پاسپورت شما را می‌گیرند هنگام خروج از کشور

با درود جلب شما ممکن است

با سلام اگر جلب سیار صادر شده باشد امکان جلب شما می باشد

با سلام در هر صورت امکان جلب شما وجود دارد.

باسلام جلب به دادرسی،با دستور جلب متهم یا محکوم علیه فرق میکنه جلب به دادرسی همان مفهوم کیفرخواست است،اگر هم جلب سیار شما را داشته باشد چون احتمالا رای غیابی صادرشده پس از واخواهی وسپردن تامین آزاد میشوید تا به اعتراض شما رسیدگی بشود.

بادرودوسلام چنانچه شاکی درخواست جلب نموده جلب شما امکان پذیر می باشد.