حق طلاق رو دادن به خانومم نوشته گزارش اصلاحی میتونم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۸ #53694200

ممنون میشم آنلاین جواب بدید دیگه نمیدونم چه کار کنم علنا حقم رو خوردن .شاید امروز آخرین مهلت باشه چون حقه طلاق رو دادن به خانومم .اعتراض کردم عوضه شکستن رای حق طلاق رو دادن به زنم بعد نمیتونم اعتراض کنم گزارش اصلاحیه. رای دادگاه بدوی به خاطر ندادن نفقه رای طلاق صادر کرد. درحالی که پرداخت کرده بودم و مدارک رو به تجدید نظر فرستادم .تاریخ رسیدگی مشخص کردن و بعد رسیدگی بازم حقه طلاق رو دادن به خانومم نوشته گزارش اصلاحی میتونم اعتراض کنم یا نه خیلی ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر گزارش اصلاحی قابل اعتراض نمی باشد و قطعی است

گزارش اصلاحی دیگر حق اعتراض ندارد و شما بایستی مدارک مستند ارائه میکردید و پرونده تان بایستی بررسی شود .

سلام
باتوجه به شرایط موجود،امکان تجدیدنظرخواهی وجود ندارد.

دوست عزیز گزارش اصلاحی قابل اعتراض نمی باشد و دلایل پرداخت نفقه باید رسمی باشد مانند فیش واریزی بانکی تا بتوان استناد نمود واینکه حق طلاق رو که میفرمایید بر چه اساس و با چه عنوان صادر شده آیا تخلف ازشروط ضمن عقد بود ویا موارد دیگر که به لحاظ وجود موارد مختلف نیاز به بررسی دارد

سلام
گزارش اصلاحی یعنی شما و خانم تان بر مواردی توافق کردید و این توافق در دادگاه انجام شده و مورد حکم قرار گرفته است با توجه به اینکه مفاد گزارش اصلاحی نسبت به طرفین لازم الاجراست دیگر امکان تجدیدنظر نسبت به آن ممکن نیست.