آیا یکی از وراث می توانند بدون رضایت ورثه اقدام به معامله ای نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۴ #53665495

ما زمینی داریم که الان به علت فوت پدربزرگ ارثیه شده و متاسفانه سند آن هم جز اراضی ملی سپاه شده با وجود داشتن سند ۶ دانگ نتوانستیم اقدامی انجام دهیم ، الان مدت زیادی هست که اصلا از وضعیت و سرنوشت زمین اطلاعی ندارم و چون سند آن دست یکی از وراث عموی بنده می باشد آیا امکان دارد ایشان به صورت پنهانی اقدامی کرده باشد و معامله ای بدون اطلاع ما انجام داده باشد ؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی زمین جزء اراضی ملی شده ، ازشمول ارث خارج هست

با سلام ووقت بخیر
هریک از وراث میتواند سهم الاارث خودرا ازماترک متوفی دریافت کند حال اینکه یکی از وراث بدون اجازه دیگری اکوال را انتقال داده است و یا خود استفاده کرده است مابقی وراث با اثبات این امرمیتوانند درمراجع قضایی شکایت کنند.